logo

Portfolio

De volgende bedrijven en verenigingen gingen u voor. Klik op het logo voor het openen van de website:


www.sportpoule.info in een website waarin voetbal liefhebbers een gokje kunnen wagen op diverse evenementen. Met name EK's en WK's staan hoog in het vaadel. Reacties van deelnemers laten zien hoe fanatiek ze zijn.Biljart en trainingscentrum oost in Eibergen. Tevens thuishaven van biljartvereniging BV Overkamp.

 Probeg bevestigingstechnieken staat voor professionele bevestigingen en gereedschappen.
Een groothandel waarin kwaliteit en betrouwbaarheid samen gaan voor professionele eindverbruiker.

 


Biljarten Haarlo is een begrip in Nederland op gebied van biljarten. Deze website toont alle informatie van Eredivisie topteam Etikon.

 


Door hobby ontstaan is Youreventlive toon aangevend op gebied van live streaming van sportevenementen. Met name de biljartsport word veel via internet aan de kijkers gebracht.

 


In Haaksbergen wordt op grote schaal de biljartsport beoefend. Deze website wordt door de meeste verenigingen zelf bij- gehouden. Van Bv De Biester tot aan de senioren biljarten en het bandstoot toernooi De Grote Prijs van Haaksbergen.

 


De kleuterkerk, Parochie ST. Franciscus van Assisië Boekelo, Buurse en Haaksbergen, is een eenvoudige viering, waarin op het niveau van kleuters wordt gesproken over geloof en God.

 


De vieringen zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar ruimte en rust, eenvoud en meditatie, verwondering en verrassing, uitdaging en inspiratie. Belangrijk is een sfeer van warmte, openheid, respect en een eigentijdse uitstraling.
Find us on Facebook
Follow Us