• Ervaring. Dat heb je of dat heb je niet.

  • Elke nadeel heeft zijn voordeel

  • Carpe Diem

  • Toeval is logisch.

Joomla structuur

De Joomla software bestaat uit veel verschillende onderdelen, die zoveel mogelijk modulair gebouwd zijn. Dit om het maken van uitbreidingen (extensions) makkelijk te maken. Vervolgens zijn er drie elementen:

  • Componenten: Programma's geschreven in PHP die daadwerkelijke acties uitvoeren, zoals het verwerken van nieuwsberichten van platte tekst naar HTML-geformatteerde tekst. Het belangrijkste voordeel van de Componenten is echter de mogelijkheid die ze bieden om de website in kwestie functioneel uit te breiden. Hierbij kan gedacht worden aan een gastenboek, downloadomgeving, fotogalerij, etc.
  • Modules: Blokken op de website die naast de hoofdinhoud getoond kunnen worden. Voorbeelden zijn o.a. menu's, kalenders, willekeurige afbeeldingen en recente toevoegingen.
  • Plugins: Plugins transformeren tekst in de inhoud van een pagina naar een geformatteerde tekst, zonder rekening te houden met de sjablonen/templates. Een standaard bijgeleverde plugin zorgt er bijvoorbeeld voor dat een e-mailadres in de inhoud van een pagina omgezet wordt naar een voor spambot onleesbare code.

Vervolgens sturen deze elementen hun uitgewerkte inhoud door naar het template, waar de betreffende teksten vervangen worden. Het template uiteindelijk, is verantwoordelijk voor de grafische voorstelling van de website. Hier staan de diverse CSS bestanden voor de opmaak van tekst en de instructies voor de plaatsing van de onderdelen in de betreffende pagina.

Veel templates en extensies zijn gratis. Daarnaast zijn er ook commerciële aanbieders die een bepaalde service en garantie bieden bij hun aanbod.

Waarom Social Media?

WAT IS SOCIAL MEDIA
Sociale media (de Engelse term social media is ook in het Nederlands gangbaar, vooral in Nederland) is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers. Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. Dit doen zij door berichten te publiceren of door gebruik te maken van ingebouwde reactiemogelijkheden. Denk hierbij aan weblogs, waar lezers reacties achterlaten door middel van een reactieformulier of middels trackbacks.

HET BELANG VAN SOCIAL MEDIA
Social media is nog steeds nieuw en in opkomst, maar toch is het niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Niet alleen particulieren zijn continu bezig met Twitter, Facebook, LinkedIn en andere social media sites, ook bedrijven gaan zich steeds meer richten op deze platformen. In Nederland zijn de bekendste social media websites Facebook, Twitter, LinkedIn, Hyves, YouTube en Wikipedia. Het gaat bij social media om het constant in contact staan met je klanten en natuurlijk je netwerk uit te breiden. Begrippen die bij social media passen, zijn onder anderen interactief, actueel, transparantie, integratie, uitwisseling, subjectief en dialoog.

WAAROM SOCIAL MEDIA?
Er zijn heel veel redenen voor bedrijven waarom het gebruik van social media van belang is.

- Naamsbekendheid
- Omzetstijging
- Concurrenten
- Beïnvloeding koopgedrag

Copyright ©2016 www.brianterbraak.nl - Design by Btb
f t g m

Inloggen


Portfolio

Biljarten Haarlo

Biljarten Haarlo is een begrip in Nederland op gebied van biljarten. Het wordt ook wel de MEKKA van de biljartsport genoemd. Deze website toont alle informatie van Eredivisie topteam Berkelland en HCR Prinsen spelend bij Hotel Café Restaurant Prinsen in Haarlo. Klik hier voor online demo